Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Cover praktijkgids Indieningsvereisten Met dit Praktijkboek Indieningsvereisten hebt u een praktische vertaling van de Regeling omgevingsrecht (Mor) in handen, waarin staat welke gegevens moeten worden ingediend bij een aanvraag van een omgevingsvergunning voor het bouwen.

Door middel van vele voorbeelden wordt uitgelegd welke tekeningen, berekeningen en andere gegevens moeten worden ingediend, in welke vorm en op welk detailniveau. Ook wordt uitgelegd aan welke voorwaarden deze gegevens moeten voldoen en welke gegevens desgewenst na de verlening van de omgevingsvergunning kunnen worden ingediend.

Dit Praktijkboek is geschreven voor de aanvrager van een omgevingsvergunning voor het bouwen, maar zal ook voor het bevoegd gezag een handige richtlijn blijken te zijn bij het uitvoeren van de aannemelijkheidstoetsing. In de opzet van het boek is aangesloten bij de BRL 5019 ‘Bouwplantoetsingen aan het Bouwbesluit’ en bij de volgorde van onderwerpen die de Mor hanteert.

Dit boek is geschreven door Nieman adviseurs en is te bestellen bij BIMmedia

Het praktijkboek Indieningsvereisten is onderdeel van de reeks praktijkboeken over het Bouwbesluit 2012 waarvan de meeste door adviseurs van de Nieman Groep zijn geschreven.