Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Flyer Praktijkdag Duurzame Brandveiligheid van Parkeergarages Duurzame brandveiligheid van parkeergarages

Op deze middag wordt u door brandveiligheidsexperts bijgepraat over mogelijke brand- beveiligingsconcepten en consequenties ervan voor schade, continuïteit, duurzaamheid en constructieve veiligheid bij parkeergarages.

Download de flyer met het programma: Flyer Praktijkdag Duurzame Brandveiligheid van Parkeergarages

De 2de Praktijkdag Parkeergarages wordt georganiseerd op dezelfde dag en locatie als de Nationale Parkeerdag 2014. De programma’s lopen parallel aan elkaar, zodat uitwisseling mogelijk is.

De Praktijkdag Parkeergarages wordt georganiseerd door de Nieman Groep en start om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch, gevolgd door lezingen van brandveiligheidsexperts. De dag eindigt weer gezamenlijk rond 17.00 uur.

Aanmelden Praktijkdag Duurzame Brandveiligheid van Parkeergarages

ik-meld-me-aan-rood-definitief

 

Flyer Praktijkdag Duurzame Brandveiligheid van Parkeergarages pag 1 U kunt zich inschrijven tot 13 juni 2014. De kosten voor deelname aan de Praktijkdag Duurzame Brandveiligheid van Parkeergarages inclusief lunch bedragen € 195,00 excl. BTW. Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan! Het aantal deelnemers is beperkt.
Lees de Algemene Voorwaarden

De Nationale Parkeerdag 2014 wordt georganiseerd door Acquire Publishing en is het ontmoetingspunt voor parkeerprofessionals én iedereen die vanuit verkeer, ruimte, vastgoed, bouw en economie te maken heeft met parkeer gerelateerde vraagstukken. Op deze dag wordt vooral gesproken over belangrijke parkeervraagstukken die spelen in centrumgebieden en woonwijken.
Op nationaleparkeerdag.nl vindt u uitgebreide informatie over het programma
en kunt u zich aanmelden.

nat parkeerdag 2014 logo

Tijdens de lunch, middagpauze en netwerkborrel is er volop gelegenheid voor beide groepen deelnemers om kennis te maken, successen te delen en nieuwe initiatieven te omarmen.

Kortom: Vergroot uw netwerk en laat u inspireren op deze Praktijkdag!

Wij zien u graag op donderdag 17 juni 2014 vanaf 12.30 uur in het IJsseldelta Center Zwolle op de Praktijkdag Brandveilige Parkeergarages