Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ventilatie is essentieel voor een goede gezondheid en hoog comfort binnen de bestaande bouw, maar zeker ook voor nieuwbouwwoningen. De nieuwe BENG-regelgeving die 1 januari is ingegaan, zorgt voor de nodige aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden als het op ventilatie aankomt.

In het gratis webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en de BENG’ van afgelopen 18 mei vertelden Simon van der Kamp van Brink Climate Systems in samenwerking met André Kruithof alle ins and outs.

Aan het belang van goede ventilatie van woningen wordt vaak te weinig aandacht besteed. Een goede en duurzame luchtuitwisseling van binnen naar buiten en andersom is daarom essentieel. Het bouwen van steeds meer nieuwe energieneutrale  woningen en utiliteitsgebouwen is niet voor niets al een trend.

André Kruithof: “Ventilatie is niet alleen van belang voor een energiezuinig gebouw, maar zeker ook voor een gezond en comfort gebouw”.

Vanaf 1 januari is het zelfs wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen. Nieman Raadgevende Ingenieurs is een autoriteit op het gebied van ventilatie en BENG. Brink Climate Systems biedt hier binnen de installatiebranche een passende invulling voor.

Tijdens het webinar gingen de heren dieper in op de nieuwe regelgeving van BENG in combinatie met ventilatie. Eisma Bouwmedia organiseerde dit webinar in samenwerking met Brink Climate Systems.

Kijk het webinar terug

Heeft u toch nog vragen na het bekijken van dit webinar?

Stelt u uw vragen dan aan André Kruithof

webinar Hoe zit het nu écht met ventilatie en de BENG