Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Na het bouwen of aanpassen van een gevel kunnen helaas klachten ontstaan. Dit kan een discussie zijn over de geleverde kwaliteit of het niet nakomen van contractuele verplichtingen. Vaak is er sprake van direct aanwijsbare schades, bijvoorbeeld door lekkages van water.

Wij hebben veel ervaring in het onderzoek naar een breed scala aan bouwfysische schades. Wij ondersteunen u graag bij het onderzoeken van de oorzaak van een schade. Daarbij kunnen wij ook vaststellen of er sprake is van een formeel gebrek, op basis van regelgeving en contracten, of dat er ’slechts’ sprake is van hinder.

Wij voeren een breed scala aan onderzoeken uit. Hierna noemen wij er een aantal. Maar neem vooral contact met ons als u uw situatie niet herkend. Dan kijken we samen of en hoe wij u kunnen helpen. En als wij niet de juiste partij blijken, kennen wij vast iemand die dat wel is.

Bij de volgende gevelschades ondersteunen wij u graag.

  • water- en vochtschade;
  • hinder van discomfort;
  • luchtstromingen;
  • warmte en koude klachten;
  • geluidhinder (van buiten en binnen)
  • materiaalschade

U mag van ons een integrale en praktische aanpak verwachten. Systematisch onderzoeken en analyseren wij de oorzaak van de schade en vertalen onze bevindingen in concrete en praktische oplossingen. Hierbij houden wij rekening met uw belangen en de rol van alle overige betrokkenen. Wij hebben een open communicatie en staan voor integriteit. Onze ervaren adviseurs helpen u inhoudelijk en zijn een partner is de procesmatige aanpak van de vervelende situatie die een schade bijna per definitie is.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het onderzoeken van een schade?

Neemt u dan contact op met John van den Engel of Herbert Lentink.

Lees ook over

 

Bijzondere-meting-luchtwering-gevel