Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

André Kruithof

Senior specialist Energie & duurzaamheid

Bij Nieman werk ik als senior specialist energie & duurzaamheid. De projecten waar ik aan werk zijn erg divers; dat kan heel concreet waarbij ik adviseer hoe een pand energiezuinig kan worden gemaakt maar ik geef ook regelmatig cursussen / trainingen op het vakgebied. Als rapporteur van NTA 8800 ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van de bepalingsmethode van de energieprestatie van gebouwen. Ook mag ik regelmatig aan de slag met beleidsondersteunende onderzoeksopgaven.
In mijn werkzaamheden komt de bouwkunde de installatietechniek elkaar vaak tegen; een erg leuke combinatie. Daarbij probeer ik een opgave altijd vanuit verschillende oogpunten te benaderen, door bijvoorbeeld bij het vaststellen van een energieconcept voor een gebouw ook naar de consequenties voor de gebruiker te kijken.

André Kruithof Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Bij Nieman word ik in de gelegenheid gesteld om mijn eigen ontwikkeling te bepalen. Daarbij word ik gesteund door, en werk is samen met deskundige en fijne collega’s die net als ik met interessante vraagstukken te maken hebben. Een inspirerende omgeving die mij in staat stelt om een concrete bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Boek André Kruithof

Vul vrijblijvend het formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.