Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Emile Jansen

Senior adviseur Kwaliteitsmanagement

Als senior adviseur ben ik betrokken bij breed scala aan trajecten op gebied van Contract- en Kwaliteitsmanagament. Van het adviseren en begeleiden van organisaties tot en met grote (utilitaire) projecten op basis van UAVgc. Daarnaast nauw betrokken bij de ontwikkeling van branche en marktinitiatieven op gebied o.a. van Wkb, UAVgc en bouwkwaliteit.
Het liefst zit ik vroeg aan tafel om de best passende invulling van het kwaliteitsmanagement vorm te geven van ontwerp- en de tenderfase tot en met de realisatie.

Mijn focus daarbij ligt op de proces- en technische risicobeheersing maar altijd pragmatisch toegepast.
De kracht zit in de combinatie van procesbeheersing (het grote plaatje) in combinatie met de praktische kennis van Nieman.

Binnen Nieman houd ik mij vooral bezig met de ontwikkeling van de dienstverlening op gebied van risico-, contract en kwaliteitsmanagement.
Op deze wijze willen we de standaard zetten in de uiteindelijke beheersing van kwaliteit.

Emile-Jansen

Mijn ervaring bij Nieman

Het is erg fijn om te werken in een bedrijf waar kwaliteit al jaren in het DNA zit. Bij Nieman wordt het belang van kwaliteitsdenken benadrukt. Sinds 2017 ben ik als senior adviseur betrokken bij de advisering, coaching en begeleiding van een brede markt zoals opdrachtgevende en opdrachtnemende partijen tot verzekeraars en (semi)overheid. De brede bouwkundige kennis en ruim 20 jaar ervaring op gebied van risico’s, proces en contracten zijn hierbij niet alleen nuttig maar eerder essentieel.

Kwaliteitsborging is al jarenlang een onderschat onderdeel in het bouwproces. Of het nu gaat om het in beeld brengen van risico’s in het ontwerp, het begeleiden en coachen van een uitvoeringsteam, het opstellen van contracteisen of het beoordelen van processen en de uitvoeringskwaliteit. Vanuit onze rol dragen wij op een belangrijke wijze bij aan de beheersing van kwaliteit.

Boek Emile Jansen

Vul vrijblijvend het formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.