Nieman Kwaliteitsborging: oog voor kwaliteit
Nieman_folder_Kwaliteitsborging1

Wij hebben oog voor kwaliteit. We helpen om de verantwoordelijkheid die u krijgt zichtbaar te maken. Kwaliteit, helder vanaf het begin, professioneel doorgevoerd in het ontwerp, geborgd gedurende het hele proces, aangetoond bij oplevering en blijvend zichtbaar in de gehele levenscyclus van het gebouw. Daar willen wij aan bijdragen. Bij ons zijn de afgesproken prestaties leidend. We hanteren het vier ogen principe. Op een manier die bij u past.

Waarom Nieman Kwaliteitsborging?

Momenteel is er een professionaliseringsslag gaande in de bouw: de focus verschuift van het verkrijgen van een vergunning naar het kunnen aantonen dat het project de vooraf overeengekomen kwaliteit heeft. Meer verantwoordelijkheid dus voor eigen kwaliteit. Met de komst van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, is dit straks de dagelijkse werkelijkheid.

Nieman_folder_Kwaliteitsborging2Dat vraagt om anders te kijken naar het ontwerp- en bouwproces. Het draait daarbij steeds meer om het beheersen van risico’s: het reduceren van faalkosten en het verhogen van de klanttevredenheid. Onze opdrachtgevers waarderen dat de Nieman Groep bij deze ontwikkelingen in de frontlinie staan.

Onze bijdrage aan deze professionaliseringsslag is Nieman Kwaliteitsborging: extra ogen, herkenbaar, onafhankelijk van onze adviesdiensten en bedoeld om uw verdere professionalisering op kwaliteitsgebied te stimuleren én verder te brengen.

Wat biedt Nieman Kwaliteitsborging?
  • Ontwerp van risicogerichte Kwaliteitszorgsystemen voor uw project of organisatie.
  • Gecertificeerde kwaliteitsborging van uw gebouwen volgens BRL 5019 / BRL 5006.
  • Nieman_folder_Kwaliteitsborging3Ontwikkelen en auditeren van instrumenten voor de verbeterde kwaliteitsborging.
  • Inspecteren van uw gebouwen op kwaliteit in brandveiligheid, akoestiek en dergelijke.
  • Meten van bouwfysische prestaties, zoals luchtdichtheid, waterdichtheid en thermische kwaliteit.
  • Training en coaching van uw personeel op cultuur en gedrag in samenwerking met Balance&Result  B.V.

Brochure en website niemankwaliteitsborging.nl

 

Contact

Nieman_folder_Kwaliteitsborging4Heeft u vragen over Nieman Kwaliteitsborging of wilt u met ons samenwerken? Mailt u dan uw vraag, verzoek of opmerking aan info@niemankwaliteitsborging.nl

U herkent Nieman Kwaliteitsborging aan dit logo:

Niemankwaliteitsborging logo