Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Geweldig! U heeft onder onze LinkedIn post aangegeven “ik ben voor betere akoestiek!
Goed nieuws, de presentatie is vanaf nu beschikbaar voor download!

Download presentatie

 


Akoestiek in houtbouw moet beter en kán beter

Houtbouw heeft het stempel gehorig gekregen. Vanuit ervaringen uit het verleden is dat begrijpelijk. Maar  moderne houtbouw hoeft niet gehorig te zijn. Hoe dat zit, leest u in de presentatie. Hierin delen Koen Temmink van Nieman Raadgevende Ingenieurs en Marjon van Harten van Het GeluidBuro hun kennis, ervaring én de oplossing. Gebruik ISO/TS 19488:2021 als beoordelingsmethode voor akoestiek in houtbouw.

  Betere akoestiek in houtbouw
  Grip op kwaliteit
  Meer tevreden bewoners

Delen is vermenigvuldigen

Wij geloven in het delen van kennis om samen te werken aan een betere, duurzame en comfortabele leefomgeving. Onze ingenieurs geven daarom niet alleen advies in projecten maar u komt ze ook tegen als spreker bij congressen, in vakbladen of bij cursussen. Hieronder treft u een selectie van presentaties en artikelen in vakliteratuur over akoestiek in houtbouw.

Let op: kennis ontwikkelt zich snel. Uitingen in de nieuwste documenten gaan dus voor oudere documenten.

Vragen?

Heeft u een houtbouwproject en twijfels over de gehorigheid? Neem dan op tijd contact op met onze specialisten Koen Temmink en Marjon van Harten. Zij helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van akoestiek? Volg ons op LinkedIn! We delen regelmatig updates, inzichten en inspiratie.