Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ontwerp voor woningbouwcorporaties

Praktisch en gedegen advies, dat uitlegbaar is aan bewoners.

Breehorn woningen BENG Amsterdam
Active House
AJAX loader

Uw uitdaging

U wilt nieuwe woningen bouwen die energiezuinig, duurzaam en brandveilig zijn. Met een binnenmilieu dat comfort biedt aan de bewoners.

Hoe zorgt u voor een soepel vergunningstraject? En hoe voorkomt u toekomstige klachten van bewoners over tocht of geluidsoverlast? Hoe informeert u bewoners over het gebruik van hun toekomstige woning?

Welk advies kunt u verwachten?

We ondersteunen u in alle fases van het bouwproces. In selectie- of tenderfase met het vaststellen van toetskaders en het bouwfysisch programma van eisen.

Tijdens de ontwerpfase met bouwfysisch, akoestisch en energetisch/installatietechnisch advies. En tijdens de realisatie bewaken we de uitvoeringskwaliteit door gerichte controles, inspecties of opleveringsmetingen.

De adviseurs van Nieman kennen de corporatiesector goed, soms zelfs van binnenuit. Zij kennen de specifieke eisen en werkwijzen die woningcorporaties hanteren en die inherent zijn aan de primaire doelgroep van ‘toegelaten instellingen’. We leveren praktisch, gedegen advies dat u ook kunt uitleggen aan bewoners.

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Daphne Hellendoorn adviseur en projectmanager

Uw nieuwbouw woningen

Nieman ondersteunt de woningcorporaties en woningbouwverenigingen met het bouwen van nieuwe woningen. Onze kennis van de actuele ontwikkelingen in de bouw zoals de energie- transitie en het circulair bouwen volgens het Bouwbesluit delen wij graag met u. Ook hebben ondertussen ervaring met het gasloos bouwen en de aardgasvrije gebouwde omgeving.

Daarnaast kennen de adviseurs van Nieman de corporatiesector goed. Zij kennen de specifieke eisen en werkwijzen die woningcorporaties hanteren. We leveren praktisch, gedegen advies dat u ook kunt uitleggen aan bewoners.

Met het uiteindelijke doel een comfortabele, duurzame en veilige leefbare omgeving voor de bewoner. Een fijn thuis.

Van Liefland Park
Terug
AJAX loader
  • Uw gegevens
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

  1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
  2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm