Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Bouwbedrijf

Advies voor bouwbedrijven tijdens de ontwikkelings-, realisatie- en exploitatiefase. Zodat u zeker weet dat u voldoet aan het programma van eisen en/of wet- en regelgeving. Zo zijn risico’s uit het ontwerp beheersbaar en kunt u de kwaliteit van uw werk waarborgen en aantonen.

Two men wearing safety walking in building under construction
Woongebouw ontwikkeling
AJAX loader

Ontwerp

Realisatie van uw projecten staat voorop. Bovendien wilt u kwaliteit leveren en risico’s beheersen.  Het belang van compliance neemt toe. U wilt voldoen aan alle wet- en regelgeving, zodat het project geen vertraging oploopt.

Ook een soepele overgang van realisatie- naar exploitatiefase is cruciaal om faalkosten te voorkomen. We denken graag met u mee. Vanaf de tenderfase tot en met de vergunning.

Lees meer

Realisatie

U wilt een gebouw opleveren dat voldoet aan de verwachting van uw opdrachtgever en de gebruiker. Wij ondersteunen u bij het vertalen van het ontwerp naar maakbare en beheersbare oplossingen.

Tijdens de realisatie zijn wij uw bouwfysisch adviseur op locatie en samen zorgen we er voor dat uw kwaliteitsmanagementsysteem de geleverde prestaties aantoont.

Lees meer
Gerton Starink Staand

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Gerton Starink, Businessmanager Bouwfysica

Advisering aannemer en bouwbedrijf

Wij ondersteunen aannemers en bouwbedrijven tijdens engineering, ontwerp en realisatie en zorgen ervoor dat het gebouw wordt wat de gebruiker verwacht. Daarnaast zorgen de adviseurs dat uw project voldoet aan wet- en regelgeving. En dat u tijd bespaart bij de overdracht naar de exploitatiefase.

De ingenieurs van Nieman zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de bouw zoals de energietransitie, de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en de Omgevingswet. Daarnaast is er de wens om circulair te bouwen. In onze advisering verwerken wij onze kennis in realiseerbare details en materialisering. Bovendien vertalen we de prestatie-eisen in maakbare technische oplossingen.

Transformatie De Hogekamp Enschede - bronvermelding www.ad.nl