Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Projectontwikkelaar

Advies voor projectontwikkelaars in de ontwerpfase, voor alle gebouwtypen. Van standaard woningconcepten, tot seriematige woningbouw en complexe, iconische ‘specials’.

 

Zeezicht-Scheveningen_impressie
Interieur
AJAX loader

Ontwerp

Vanaf de eerste schetsen denken wij mee over uw project, bij voorkeur in ontwerp- of bouwteamverband. Wat zijn de kansen en risico’s van het ontwerp en van het gebouw in zijn omgeving? Wij ondersteunen u bij het opstellen van een passend programma van eisen, waarmee u risico’s beperkt. Ook kunnen we aanbiedingen technisch-inhoudelijk beoordelen, wat vaak een tijdsbesparing oplevert.

Lees meer

Realisatie

Tijdens engineeringsfase en de uitvoeringsfase bewaken wij dat de beoogde kwaliteit ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Door onze berekeningen en praktijkmetingen zorgen wij voor een goede gebouwschil en een veilig, duurzaam en comfortabel binnenklimaat voor elk gebouw met respect voor uw verantwoordelijkheid en die van de uitvoerende partijen.

Lees meer
Gerton Starink Staand

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Gerton Starink, Businessmanager Bouwfysica

Advisering projectontwikkelaar

In alle bouwfases adviseert de bouwfysicus van Nieman de projectontwikkelaar: van geluid tot duurzaamheid, en van energie tot installaties. Dit doen wij voor alle soorten en maten gebouwen, van standaardconcepten voor seriematige woningbouw tot iconische “specials”.

De wensen van de gebouwgebruiker kunnen, we samen met ontwerpteam, afstemmen op de minimale eisen. Dit levert uiteindelijk een comfortabel, duurzaam en veilig gebouw op met een (nieuwe) functie waarin mensen graag wonen, werken of recreëren.

Duurzame woningbouw Cruquius Amsterdam