Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Woningcorporatie

Advies voor woningcorporaties over hun woongebouwen. Van binnenstedelijk monumentaal bezit tot nieuwbouw op uitbreidingslocaties. En van individuele woning tot grote woongebouwen voor diverse specifieke doelgroepen, al dan niet voorzien van een commerciële plint.

Cobana-Katendrecht
Artist-impression_20-woningen-Besto-terrein-Zwartsluis
AJAX loader

Ontwerp

Vanaf de eerste schetsen denken wij mee over uw project, bij voorkeur in ontwerp- of bouwteamverband. Wat zijn de kansen en risico’s van het ontwerp en van het gebouw in zijn omgeving?

Wij ondersteunen u bij het opstellen van een passend en praktisch Programma van Eisen (PvE) waarmee u kwaliteitsniveaus definieert en risico’s beperkt.

Lees meer

Realisatie

U wilt zekerheid dat energetische verbetertrajecten niet enkel rekenkundig maar ook in de praktijk de beoogde verbeteringen waarmaken. Dat de gekozen concepten steeds ‘state-of-art’ en ‘best practice’ zijn. U wilt dat kosten en kwaliteit van onderhoud inzichtelijk en voorspelbaar zijn.

Wij helpen u bij verbetering, verduurzaming, seriematig onderhoud van uw woongebouwen.

Lees meer

Consultancy

Woningcorporaties zijn een belangrijke schakel in verduurzaming van de vastgoedvoorraad in Nederland. Na verschillende incidenten is ook brandveiligheid een terugkerend onderwerp op uw agenda.

Wij ondersteunen u bij het brandveilig- heidsbeleid of een verduurzamingsstrategie.

Lees meer
john_bouwman

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

John Bouwman, senior adviseur

Advisering woningcorporatie

Advies voor woningcorporaties en woningverenigingen over hun woongebouwen. Van binnenstedelijk monumentaal bezit tot nieuwbouw op Vinex-locaties. En van individuele woning tot grote woongebouwen voor diverse specifieke doelgroepen.

Bij alle soorten en maten nieuwe en bestaande woningen en appartementen geeft Nieman advies integraal op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, akoestiek, brandveiligheid, installatietechniek, circulariteit, energie en duurzaamheid.

Met als doel een tevreden mensen die in een comfortabel, duurzaam en veilig gebouw wonen, werken en recreëren.

shutterstock_287030471-scaled-1-1