Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. I. (Ilse) van den Berg

Adviseur Brandveiligheid

Als adviseur geef ik advies op het gebied van brandveiligheid. Binnen de brandveiligheid heb ik ervoor gekozen om mij bezig te houden met de praktische uitwerking. Hiervoor ga ik regelmatig op inspectie, waarbij ik bestaande gebouwen ga controleren. Hierbij kijk ik of een gebouw brandveilig is uitgevoerd.

Daarnaast kom ik ook veel op nieuwbouwlocaties, waar ik kwaliteitscontroles van de uitvoering controleer. Ik controleer bijvoorbeeld of een en ander correct brandwerend is uitgevoerd. Bijvoorbeeld: is de brandklep correct brandwerend geplaatst, is er ophanging aanwezig en dergelijke.
Op kantoor werk ik mijn inspecties uit in een rapportage. Hierbij wordt door mij een werkomschrijving gemaakt of een kort knelpunten overzicht (afhankelijk van de opdracht).

ing. I. (Ilse) van den Berg

Mijn ervaring bij Nieman

Nieman is een leuk en gezellig bedrijf om te werken. Binnen Nieman is genoeg ruimte om mijzelf te ontplooien binnen mijn vakgebied. Er zijn veel personen met kennis aanwezig waar ik dingen van kan leren en met wie ik kan sparren over diverse uitdagingen die ik tegenkom binnen mijn projecten.
Ook worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd die altijd gezellig en leuk zijn.