Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. M.H.S. (Maaike) van Bussel van Amersfoort

Adviseur Brandveiligheid

Gebouwen brandveiliger maken is mijn doel als adviseur brandveiligheid. Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs heb ik de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers, zoals vastgoedeigenaren of aannemers de kennis rondom de brandveiligheid te vergroten. Dit doe ik door pragmatische plannen te bedenken die goed uitvoerbaar zijn en ook op de langere termijnen nog goed verdedigbaar zijn.

Het opbouwen van een goede relatie met opdrachtgevers vind ik belangrijk in mijn werk. Op die manier kun je goed aanvoelen en beoordelen wat een opdrachtgever nodig heeft, zodat ze zo’n stabiel en optimaal mogelijk concept ontvangen. Ik probeer open mindend te zijn, zodat ik niet blind raak voor ‘standaardheden’ in ons vak.

ing. M.H.S. (Maaike) van Bussel van Amersfoort

Mijn ervaring bij Nieman

Door de flexibiliteit die Nieman mij geeft kan ik me ontwikkelen in de richting die ik prefereer. Het tempo waarmee je je bij Nieman kan ontwikkelen is zelf te bepalen. Door de ervaring van de adviseurs bij Nieman is er veel kennis in huis die je zoveel mogelijk kan benutten. Op deze manier kan gezamenlijk het totaaladvies op een hoger niveau gebracht worden.