Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. M.H.S. (Maaike) van Bussel van Amersfoort

Adviseur Brandveiligheid

Gebouwen brandveiliger maken is mijn doel als adviseur brandveiligheid. Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs heb ik de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers, zoals vastgoedeigenaren of aannemers de kennis rondom de brandveiligheid te vergroten. Dit doe ik door pragmatische plannen te bedenken die goed uitvoerbaar zijn en ook op de langere termijnen nog goed verdedigbaar zijn.

Het opbouwen van een goede relatie met opdrachtgevers vind ik belangrijk in mijn werk. Op die manier kun je goed aanvoelen en beoordelen wat een opdrachtgever nodig heeft, zodat ze zo’n stabiel en optimaal mogelijk concept ontvangen. Ik probeer open mindend te zijn, zodat ik niet blind raak voor ‘standaardheden’ in ons vak.

Maaike van Bussel Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Al geruime tijd werk ik als brandveiligheidsadviseur bij Nieman. Door de goede contacten die ik heb met onze opdrachtgevers doe ik dit met veel plezier. De vraag van de opdrachtgever vertalen in een zo’n flexibel mogelijk plan is mijn wens; iets ontwerpen wat niet alleen nu werkt maar ook in de toekomst nog overeind kan blijven staan. Door de ruime ervaring van de adviseurs bij Nieman is er veel kennis in huis die goed benut kan worden. Door deze kennis te bundelen kunnen we voor onze opdrachtgevers het beste resultaat opleveren. Niemand heeft alle wijsheid in pacht.