Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Van ontwerp tot begeleiding op de bouw of zelfs het beheer kunt u rekenen op de adviseurs van Nieman.

Onze specialisten pakken projecten integraal voor u op, waarbij u een vast aanspreekpunt heeft in onze projectcoördinator die alle kennis ontsluit en organiseert. U kunt rekenen op een duidelijke planning waarbij onze adviezen volledig zijn afgestemd met de andere adviseurs in het ontwerpteam. Daarbij ‘challengen’ onze adviseurs de ontwerpteamleden om te komen tot integrale en optimale oplossingen. Door onze brede kennis zijn we namelijk gewend om over de vakgebieden heen te kijken en doordat we alle kennis integreren in onze adviezen creëren we echte meerwaarde. Zo kunnen we u volledig ontzorgen en garanderen we u maximale meerwaarde.

‘Maatwerk’

We leveren advies op maat doordat we per project onze kennis en expertise zodanig inzetten, dat deze optimaal aansluit op de wensen en behoefte van onze klant. Met integrale aandacht voor de gebruikers, het ontwerp en factoren uit de omgeving.

‘De eindgebruiker centraal’

In onze projecten houden we altijd rekening met de toekomstige gebruikers of bewoners van het gebouw. Comfort, gezondheid en gebruiksgemak hebben immers grote invloed op het succes van een duurzaam en gezond gebouw. Duurzame en energiezuinige gebouwen hebben soms gecompliceerde technische installaties terwijl er hoge eisen worden gesteld aan het comfort. Nieman stemt haar oplossingen af op de maximale tevredenheid van de eindgebruiker. Bijvoorbeeld door vanaf het begin aandacht te geven aan een gebruikersvriendelijke integratie van de bouw- en installatietechniek. Daarbij koppelen we inventieve installatieconcepten aan praktische bouwkundige uitwerkingen.

‘Klaar voor de toekomst’

De duurzaamheid van een gebouw kent vele aspecten. Zo streeft Nieman naar een optimale levensduur door vanaf het begin aandacht te schenken aan onderhoudsvriendelijke en robuuste materialen die lang meegaan. Maar ook aan installatieconcepten die aansluiten bij toekomstige ontwikkelingen.

Lees meer