Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Optimaal installatieadvies voor uw bouwkundige ontwerp

Nieman heeft veelzijdige integrale adviseurs op het installatietechnisch gebied. Onze doelstelling is om de voor u meest economische en duurzame keuze te adviseren. Zodat uw gebouw een gezond en prettig binnenklimaat krijgt. Wij werken het installatieconcept volledig voor u uit. Dit doen wij voor nieuwbouw, bestaande bouw en transformaties.

Bij nieuwbouw zoeken altijd naar een mogelijkheid om het ontwerp te realiseren. De installatietechniek dicteert hoe het gebouw moet worden. Nieman handhaaft het ontwerp en sluit de techniek hierop aan.

Wanneer u als vastgoedeigenaar of woningcorporatie zelf uw gebouwen beheert. Dan denken wij mee over bijvoorbeeld collectieve installaties en het makkelijke beheer, onderhoud en monitoring hiervan als voordeel voor woningcorporatie en exploitant. Zodat de gebruiker een lagere energielast heeft.

Veel architecten, projectontwikkelaars en installateurs werken al jarenlang met ons samen om tot het beste resultaat te komen.

Elke installatieconcept is maatwerk

In elke fase van het ontwerp- of uitvoeringsproces adviseren wij. Voor een optimaal advies kunt u ons het beste vroegtijdig in het ontwerpproces van het gebouw inschakelen. Zo kunnen de installaties volledig worden geïntegreerd in het bouwkundige ontwerp.

BIMvisie Nieman

Lees meer over de verschillende modellen.