Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ontwerp voor bouwbedrijven

Zeker weten dat uw project voldoet aan alle wet- en regelgeving en aan de beoogde kwaliteit.

De-Knoop-bouwfase-gevel-2017
Ontwerptekeningen-ingenieur
AJAX loader

Uw uitdaging

U bent bouwteampartner of bezig met een Design&Build project en wilt zeker weten dat het ontwerp maakbaar is, wat de consequenties van ontwerpkeuzes zijn voor de materialisering en dus voor de kosten van het project.

Welk advies kunt u verwachten?

Vanaf de eerste schetsen denken wij mee over uw project, bij voorkeur in ontwerp- of bouwteamverband. Wat zijn de kansen en risico’s van het ontwerp en van het gebouw in zijn omgeving?

Wij ondersteunen u bij het opstellen van een passend programma van eisen, waarmee u risico’s beperkt. Ook kunnen we aanbiedingen technisch-inhoudelijk beoordelen, wat vaak een tijdsbesparing oplevert.

In de ontwerpfase verwerken we voor u ontwerpuitgangspunten in realiseerbare details en concrete materialisering. Bovendien vertalen we de prestatie-eisen in maakbare technische oplossingen. U kunt erop vertrouwen dat het gebouw voldoet aan de gestelde eisen.

daphne_hellendoorn

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Daphne Hellendoorn, adviseur bouwregelgeving

 

Advies voor bouwers en aannemers

In de tenderfase en ontwerpfase denken de ingenieurs van Nieman al mee met bouwers en aannemers en zorgen voor een maakbaar ontwerp. Tijdens de werkvoorbereidingsfase geven we praktische oplossingen voor complexe detaillering en materialisering. Bovendien vertalen we de prestatie-eisen zoals de BENG-eisen in maakbare maakbare constructies en installaties . U kunt erop vertrouwen dat het gebouw voldoet aan de gestelde eisen.
Wij begeleiden u in het vooraf testen en motiveren van prestaties. Onze kennis van kwaliteitsborging en kwaliteitsbeheersing gebruiken wij om samen met u een gedegen en risicogerichte kwaliteitsmanagementsysteem voor het project in te richten.

Wij doen dit voor utiliteitsbouw zoals kantoren, hotels, bedrijfsgebouwen en sportaccommodaties en voor alle typen woningbouw.

Impressie Student Hotel Delft door KCAP
Terug
AJAX loader
  • Uw gegevens
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

  1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
  2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm