Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ir. S.T.G.D. (Saskia) Hegeman

Senior adviseur brandveiligheid NRI en Business Developer NG Fire Safety Engineering

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Nieman. Sindsdien heb ik verschillende functies bij Nieman vervuld. Van adviseur brandveiligheid ben ik doorgegroeid naar unitmanager tot nú senior-adviseur brandveiligheid bij Nieman Raadgevende Ingenieurs én Business Developer binnen de Nieman Groep. Een mooie job waarin ik mijn passie voor brandveiligheid en mijn ambitie om échte problemen in de bouw op te lossen volledig kwijt kan.

Als senior adviseur brandveiligheid bij Nieman Raadgevende Ingenieurs ben ik gespecialiseerd in bouwregelgeving, conceptuele brandveiligheid en Fire Safety Engineering. In deze rol geef ik regelmatig presentaties op kennispodia en ben ik als senior adviseur betrokken bij verschillende projecten.

Als Business Developer voor de Nieman Groep sta ik tussen maatschappelijke uitdagingen, de markt én de oplossingen die de bedrijven binnen de Nieman Groep bieden. Een uitdagende job, waar ik veel energie van krijg. Met mijn kennis en ervaring mag ik duurzame verbindingen leggen en vertaal ik problemen naar oplossingen voor de klant, de maatschappij én Nieman. Hoe tof is dat!

Saskia Hegeman Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Voordat ik in 2016 bij Nieman ging werken kende ik het bedrijf en een aantal van zijn medewerkers al. Het ontstane beeld (de expertise, de werkcultuur en het type opdrachtgevers) behoefde geen bijstelling: Nieman maakt haar naam in de markt meer dan waar en ik ben blij deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team.