Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

Y. (Yvonne) van Koert-Wertwijn

Adviseur Brandveiligheid

Na mijn opleiding Technische Wiskunde heb ik kennis gemaakt met het vakgebied bouwfysica en brandveiligheid. Vanaf 2001 ben ik werkzaam geweest bij verschillende adviesbureaus waarbij ik mij steeds meer specialiseerde op het vakgebied brandveiligheid.

Ik word enthousiast van een project waarbij gezocht moet worden naar de achterliggende gedachten van bepaalde wetgeving en berekeningsmethoden. Van interessante discussies met de brandweer word ik blij als deze resulteren in goede brandveilige oplossingen. Hetgeen veelal niet inhoud dat het project voldoet aan de letterlijke tekst van het bouwbesluit maar wel dat de risico’s goed inzichtelijk en voldoende beperkt zijn.

Yvonne van Koert

Mijn ervaring bij Nieman

Mijn persoonlijke doelstelling is het vervullen van een uitdagende baan in de brandveiligheid. Dit heeft mij doen besluiten om per oktober 2019 de overstap te maken naar Nieman. Dit bureau staat bij mij bekend als dé voorloper op het gebied van brandveiligheid.

Ik verwacht dat Nieman een ambitieus bedrijf is met inspirerende collega’s, zodat ik bij Nieman voldoende uitdaging vind.