Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Begin maart 2022 opende Next Delft haar deuren. Een communitygebouw gevestigd op de campus van de TU Delft. Met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2 biedt Next Delft ruimte aan impactvolle bedrijven, scale-ups en snelgroeiende startups die werken aan technologische en duurzame innovaties.

In opdracht van Stone22 adviseerde Nieman Raadgevende Ingenieurs van de schetsontwerpfase tot en met de realisatiefase over de kwaliteit van dit gebouw op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, brandveiligheid, akoestiek en installatietechniek. Ook trad Nieman op als kwaliteitsbeheerder en BREEAM adviseur, waardoor een  BREEAM Excellent certificaat is behaald.

Senior adviseur John Bouwman vertelt over de rol van Nieman in dit project.

“Wat dit project bijzonder maakt, is onze rol als integraal adviseur en de wens van deopdrachtgever om een heel duurzaam project te willen realiseren.

Van schetsontwerp tot en met de uitvoeringsfase zijn we betrokken geweest en hebben we in samenwerking met de architect, opdrachtgever en andere partijen een goed, duurzaam en veilig gebouw gerealiseerd dat klaar is voor de toekomst”.


Meer weten over onze rol als integraal adviseur in dit project?
Bekijk onderstaande video.